my sWeet

Sunday, October 23

Segmen : Teka Teki Diyana Ali


nampak x banner yg comel kat atas 2...
kali ni fatyn nak join segmen ni dari Diyana Ali

n fatin guess warna PINK

p/s: hope betul tekaan fatyn



Thursday, October 20

giveway by, Marliyana Mk

Salam

fatyn nak join GA lagi la
best  sgt hadiah dye...
nie list hadiah GA tu
hrp2 fatyn bertuah kali ny



nak join?? klik banner yg chomel kat atas tu..
TARIKH TUTUP GA ini pada : 18/11/2011

fatyn nak tag:





what I will


i will comfort u at time
i will persuade u to calm down
i will see the best picture in my eyes on the world

and i hope u will share ur happiness wif me


JOM TAMBAH TRAFIK BLOGGGGG!


jom join segmen ni...
Tarikh tutup : 23/10/2011 - 2.30 petang

Monday, October 17

Giveaway LuvBunny House

next c0ntest yg fatyn nak j0in...
dari Luv Bunny
h0pe fatyn menang dis c0ntest

#banner 4 da c0ntest#

Tarikh tutup: 1 Nov 2011 (mungkin diubah pada bila2 masa)

k bai....

Friday, October 14

dessert Ary ni.....

~assalamualaikum~

acece...sebelum ny x de pon dessert..tapi tengahari tadi fatyn
 rajin sgt n kempunan sgt nak makan puding tauhu...

Camne Puding Tauhu tu?? 
pakai tauhu ke?? x rr...tapi warna dia yg mcm tauhu..
sedap sgt..of course la sdp kalau fatyn yg buat..
huahua...mama fatyn yang buat la...

bahan2 x byk pun pakai..sng sgt...tgk2 dah siap
dah tersedia utk dimakan...

selera tak?? kalau fatyn selera jew..haha

k lah
dah masa utk fatyn tid0w la...
k bubye

cantik takkk???

hoho....dah nampak kan?? cantik sgt...
fatyn suke..of course la bkn fatyn yg buat...
x reti la dlm meng-edit blog ny...syah zahari yg tlg edit kan...
thanks yer...
~
harap2 lepas ny fatyn rajin nak buat n3 lagi k..
k bai
assalam~

Wednesday, October 12

'Giveaway Ulangtahun Kelahiran ke 2 Rayyan'



nak join?? klik sini yer..
tarikh tutup~30/10/2011

Selamat Hari Jadi ye Rayyan yg ke-2 tahun..
smoga panjang umur..n jadi ank yg soleh...
hepi selalu..:)




Sunday, October 9

Giveaway My Blogshop 2

Assalamualaikum..
ny kira 1st tym fatyn nak j0in GA ny..

*banner*

sape2 nak j0in klik sini
tarikh tutup~ 18 hb Oktober 2011 (Selasa) jam 12 tengah hari

SahaBat 0r kaWan

sahabat umpama baju yg kita pakai.
Ia melindungi kita,mengindahkan kita,menjadikan kita sempurna di mata orang lain

kawan??
mungkin sekadar pen yg terletak kemas dipoket...ada boleh,tak ada pun tak pe.
kadang-kadang pen sangat berguna,kadang tu langsung tak guna terutama bila dah tak de dakwat...
Ada jugak pen yg dakwatnya keluar mengotorkan poket baju kita.
Itu dia kawan,kadang-kadang berguna dan kadang tu ada yg menyusahkan

but, be careful kalu2 dpt kawan yg tikam dr blkg 0r juz nak meng0rek rahsia dari kita..
whutever la....yg penting  fatyn ada 
sahabat/teman/kawan
yg selalu ada dgn fatyn
~i luv my BFF~



haaa~ ny la BFF fatyn....

sumber~http://ratuhati.com/forum/index.php?topic=907.0


Tuesday, October 4

First Try

assalamualaikum...

1st time nk conteng2, coret2 dlm blog ny..actually dh lama buat tapi tak post apa2 n3 pon...hajat nak tunggu kakak yg jauh d perantauan 2 balik..dkt KL je kot..nk suruh dye decorate kan blog ny...tpy nk menunggu dye balik 2 lambat...balik pon sekejap...dh keje kan..so, fatyn buat jgk sensorang, ny pon atas desakan cik az-meeda...he he he...mmg x cantik blog fatyn..walaupun fatyn dah berusaha...tgh2 cuti MC, aku buat la blog ny...bkk u-tube, guggle duk mencari tutorial create a blog...biasalah..bdk baru nak belajar....
so, kalu fatyn free, fatyn coret2 lagi la blog ny...0keyy...baii



 
Copyright@Segala Tercatat diatas semuanya Hak Milik Fatyn Sabri